Bedankt voor de verspreiding

Terug naar overzicht

Bedankt voor de verspreiding

Geen oplage is ons te groot en we kunnen met trots zeggen dat we miljoenen kranten, folders, flyers en ander reclamedrukwerk twee keer per week rondbrengen in de regio. We hebben ruim 40 jaar ervaring in het verspreiden van drukwerk en in die tijd bewezen een betrouwbare verspreidingspartner te zijn.

Dat is te danken aan het goede werk van iedere schakel in onze logistiek. Vandaag zetten we de laatste van die schakels in het zonnetje: onze bezorgers.

Kranten en folders bezorgen

Trouwe bezorgers worden beloond!

Als werk- en opdrachtgever vinden we het belangrijk om betrokken te zijn én blijven met iedereen die voor of binnen onze organisatie werkt.

Het werk van een bezorger is wat de mensen thuis zien. Hij of zij is een aanspreekpunt in de buurt en vervult in sommige gevallen zelfs een belangrijke sociale functie. De bezorger is ons uithangbord en als je dat al langer dan 5 jaar bent nemen wij onze pet voor je af…

Dus:

Loop je al meer dan vijf jaar voor ons in jouw wijk? Dan verdien je een presentje!

Vanaf nu krijgt iedere bezorger die langer dan vijf jaar voor Frowein werkt een bioscoopbon cadeau.

Aanstaande vrijdag versturen we aan alle bezorgers voor wie dit van toepassing is een mail met informatie. De bioscoopbon wordt één van de volgende keren samen met de folders bij je afgeleverd.

Vrijdag krijg je bericht over jouw bioscoopbon

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘The Avengers Infinity War’ die er nu draait (bracht in het eerste weekend in de VS al 206 miljoen euro op).

Bezorger in het zonnetje

Alleen als jij het goed vindt maken we een fotootje om te gebruiken op Social Media. Ook op onze Instagram en Facebook pagina zetten we je namelijk graag in het zonnetje!

Een paar vragen…

In de loop van de jaren heb je waarschijnlijk de beste route weten te vinden, handigheidjes in het plannen aangebracht en vouw je sneller dan een machine. Dát soort tips en trucs zijn altijd welkom, vooral om de nieuwelingen op weg te helpen.

Als je het niet erg vindt om dit te delen zouden we je later graag eens bellen of appen met een paar vragen.

Begin je net?

Nog even volhouden dan, maar ook voor jou zitten er leuke acties aan te komen! De komende tijd introduceren we onder meer het één en ander voor beginnende bezorgers.

Ondanks de vele trouwe bezorgers blijven we ook op zoek naar nieuwe bezorgers. Ken of ben je iemand die ook wel aan de slag wil in eigen wijk? Neem dan contact met ons op.