Folders bezorgen in het najaar

Terug naar overzicht

Folders bezorgen in het najaar

De herfst breekt bijna aan, blaadjes verkleuren en het wordt vroeger donker. We kijken terug op een prachtige (warme) zomer en blikken in de blog van vandaag vooruit naar een hopelijk even mooi najaar. Zou het net zo mooi winters worden als dat het zomers was dit jaar? We gaan het zien…

Wat te doen in het natte seizoen?

Folders bezorgen in de herfst

folders bezorgen in het najaarAls je bezorger bent is het natuurlijk niet altijd een pretje. Uit onze poll blijkt dan ook dat 76% van jullie er niks aan vindt dat het herfst wordt. Regen, wind, kou. Brr…

Maar goed, er zitten natuurlijk ook leuke kanten aan het najaar. Die vervelende muggen die je ’s nachts wakker zoemden vallen met bosjes uit de lucht (eindelijk) en je kunt weer bewegen zonder direct te zweten. Ook buiten is het mooi met verkleurende blaadjes, paddenstoelen en als het regent is het binnen toch ook best gezellig?

Intertoys komt eraan

Eind deze week/ begin volgende week ontvangt Frowein weer pallets vol met Intertoys boeken. Deze zullen hierna in de verspreiding gaan.

Hou er als bezorger rekening mee dat het wat extra werk is en dus wat meer tijd kan kosten om je ronde af te werken.

Tot zover nog niet leuk, maar wat er in de boeken staat wel. Er komen namelijk releases van games aan die je zeker wil hebben! Denk bijvoorbeeld aan:

  • – Fifa 19
  • – Battlefield 5
  • – Red dead redemption 2
  • – Call of Duty black ops 4
  • – Spider Man (alleen voor Ps4)

En nog veel meer…

Natuurlijk staan er nog veel meer leuke hebbedingetjes in naast games. Dus: lezen, bezorgen en dan vlug naar de winkel met je verdiende geld! Dan heb je op regenachtige dagen zeker wat leuks te doen.

Feestdagen (too early?)

Nadat op 28 oktober de klok een uur terug is gezet gaan we richting de feestdagen. Eerst Sint Maarten op 11 november, dan stapt de Sint ook bijna op de boot om op 5 december zijn verjaardag te komen vieren. Kerst en oud en nieuw zijn dan niet ver meer. Gezellig!

Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen…

Klaar voor het najaar

Als je bezorger bent bij ons mag je gelukkig zelf bepalen wanneer je jouw route afwerkt. Het kan soms alleen wat tegen zitten en dan zit er niks anders op dan een dikke jas aan doen of jezelf in een regenpak hijsen. Weet dat je gewaardeerd wordt! Niet alleen door ons, maar zeker ook door de mensen aan wie je het reclamedrukwerk bezorgt. Als je klaar bent met je ronde valt het uiteindelijk altijd wel mee.

Als je dit leest en op zoek bent naar een leuk, flexibel, verantwoordelijk en afwisselend (bij-)baantje: klik dan op deze link om je aan te melden voor een wijk.