Folders bezorgen in het weekend

Terug naar overzicht

Folders bezorgen in het weekend

Ben je op zoek naar een baantje in het weekend waarmee je lekker buiten aan de slag kunt? Dan kun je naast de weekbezorging ook steeds vaker voor het bezorgen van folders in het weekend bij Frowein terecht!

Meer reclame in het weekend

Steeds meer bedrijven hebben aanbiedingen die op maandag beginnen. Daarom krijgen we vaker de vraag om in het weekend een folder te bezorgen. In deze weekend folders staan alle aanbiedingen en nieuwe informatie van bedrijven en organisaties uit de buurt.

Denk aan de chips die in aanbieding is in de plaatselijke supermarkt, de bijzondere nieuwe bloemen van het tuincentrum die in de spotlight staan of de bakker die de pizzabroodjes vanaf maandag in de aanbieding heeft.

Folders bezorgen in het weekend

Omdat mensen in het weekend tijd hebben om goed naar een folder te kijken is het eigenlijk best slim om ze ook dan te bezorgen. Voor jou als bezorger biedt in het weekend bezorgen ook voordelen, want dan ben je meestal nóg flexibeler om je tijd in te richten!

Er kan ook informatie tussen het reclamedrukwerk zitten die over werkzaamheden of groot bedrijfsnieuws gaat. Om te voorkomen dat iedereen op maandag voor verrassingen komt te staan is het erg belangrijk dat deze verspreid wordt.

Folders komen uiterlijk vrijdag binnen

Als je al een krantenwijk bij ons loopt kun je nu ook op uiterlijk vrijdag de reclamefolders voor het weekend binnen krijgen. Deze mag je direct gaan verspreiden zodat iedereen op zaterdag aan het eind van de dag de folders in de bus heeft.

Zo’n krantenwijk in het weekend is perfect te combineren als je bijvoorbeeld op zaterdag sport. Na een voetbalwedstrijd even de benen strekken door in je eigen buurt rond te lopen of fietsen is een goede cooling down. Zo verdien je niet alleen een leuk zakcentje, maar voorkom je ook nog spierpijn.Win-win.

Benieuwd naar meer informatie of je aanmelden voor het bezorgen van folders in het weekend?

Neem dan even contact met ons op of kijk in onze lijst met vrije wijken of er iets voor je tussen staat.

Leest u dit als potentiële adverteerder die ook geïnteresseerd is in de distributie van folders in het weekend?
Dan kunt u via deze pagina vrijblijvend een offerte opvragen.