Frowein verspreidt AH-folders

Terug naar overzicht

Frowein verspreidt AH-folders

Vorige keer konden jullie al lezen dat wij ook folders gaan bezorgen in het weekend. Er is gelijk een mooie naam die hier gebruik van maakt: Albert Heijn met de bonus-folder.

PostNL stopt met verspreiding AH bonusfolder

Omdat PostNL gaat stoppen met het verspreiden op zaterdag was de supermarktketen Albert Heijn op zoek naar een alternatief. De bonus-folder die de Albert Heijn op zaterdag verstuurd naar huishoudens wordt vanaf week 19 door Frowein verspreid. Na een test, bij ook een aantal andere folderbezorgers, kwamen wij als beste uit de bus.

Albert Heijn folder met aanbiedingen moet relevant blijven

Met de folders, Albert Heijn App en ah.nl heeft Albert Heijn een totaalpakket in huis. Hiermee kan het de consument via de meest relevante kanalen bereiken met de bonusaanbiedingen.

Frowein bezorgt albert heijn bonufolder vanaf week 19

Ook duurzaamheid speelde een rol bij het verspreiden van de AH bonusfolder

Vorig jaar september maakte Albert Heijn bekend dat ze het percentage verpakkingsmateriaal met 25% willen terugdringen in 2025. Omdat wij vanaf 2020 ook helemaal geen plastic meer willen gebruiken voor folderpakketten past dit ook precies bij die strategie.

Kortom, de puzzelstukjes zijn bij in elkaar gevallen en een mooie nieuwe samenwerking is tot stand gekomen. De folder, vol met aanbieding van de Albert Heijn blijft op zaterdag in de bus vallen. Vanaf nu dankzij uw trouwe bezorger van Frowein!