Goede voornemens? Neem een folder/krantenwijk!

Terug naar overzicht

Goede voornemens? Neem een folder/krantenwijk!

2019 is alweer ruim een week van start. Zoals gewoonlijk heeft bijna iedere Nederlander wel één of meerdere goede voornemens voor het nieuwe jaar. Meer bewegen, gezonder leven, eigen geld verdienen, meer verantwoordelijkheden pakken zijn er zomaar een paar. De blog van vandaag gaat over dit soort goede voornemens en hoe makkelijk ze zijn te behalen met een folder/krantenwijk bij Frowein!

Meer bewegen en gezonder leven doe je met een folder/krantenwijk

Mensen komen te weinig buiten, vooral in de winter. Dat snappen we ook wel, want je moet je eerst aanpassen aan de kou. Wanneer je in beweging komt heb je hier alleen helemaal geen last meer van, dan zorgt je eigen kacheltje wel voor warmte! Als je daarnaast weet dat je er ook nog een leuk zakcentje aan overhoudt, wat houdt je dan nog tegen? Vouw de folders, pak de kranten en stap op de fiets: heerlijk een frisse neus halen na een school- of werkdag binnen!

Met een krantenwijk ben je minimaal een uur buiten aan het werk in je eigen wijk. Je bepaalt daarnaast zelf wanneer je dit doet, dus je kunt het prima om eventuele buien of afspraken heen plannen.

Is jouw goede voornemen dat je gezonder wil leven en meer bewegen? Meld je dan aan bij Frowein als huis aan huis bezorger en begin het nieuwe jaar in beweging!

Eigen geld verdienen is altijd goed!

Werk is niet altijd leuk, maar je eigen geld op je rekening zien staan natuurlijk wel! Bedenk wat je allemaal kunt doen voor een paar uurtjes werken in de week…Eigen geld verdienen met een krantenwijk

  • De nieuwste videogames kopen
  • Een nieuwe telefoon kopen of je bundel uitbreiden
  • Een PC, Playstation, Xbox of andere computer kopen
  • Alvast sparen voor een brommer of auto als je het geld nu nog niet nodig hebt
  • Met vrienden of vriendinnen uitgaan of een dagje weg
  • En veel meer…

Met een wekelijkse ronde ben je dus niet alleen gezond bezig, maar heb je voor je het weet ook nog een leuk zakcentje bij elkaar.

Verantwoordelijk voor je eigen folder/krantenwijk

Tot slot heb je een belangrijke verantwoordelijkheid. Of jouw wijk goed geïnformeerd wordt staat of valt met hoe goed jij in jouw wijk rondbrengt. Aan de ene kant hopen ondernemers erop dat hun zelfgemaakte dure folder, boekje of krant goed wordt bezorgd bij de mensen thuis. Aan de andere kant staan de mensen thuis vaak al trappelend klaar om het drukwerk met een glimlach van jou aan te nemen. Als je een keer ziek bent valt het gelijk op, mensen vragen zich af waar je bent en missen jouw krant! Je wordt gewaardeerd.

Heb jij nog geen folder/krantenwijk of wordt er in jouw wijk al een tijdje geen krant bezorgd? Pak dan de verantwoordelijkheid en meld je aan bij Frowein! Eerst even zien of er een wijk bij jou in de buurt vrij is? Klik dan hier. Begin 2019 gezond, verantwoordelijk en hou er een leuk zakcentje aan over met een eigen folder/krantenwijk.