Sabrina vertelt

Terug naar overzicht

Sabrina vertelt

Er werken bij ons veel bezorgers in alle leeftijdscategorieën. Van 13 jarigen die sparen voor een nieuwe game tot 60 plussers die plezier halen uit een tweewekelijkse fietstocht in de buurt. Er zijn veel redenen te bedenken om huis aan huis bezorger te worden bij Frowein en we horen graag van onze bezorgers zelf welke dit voor hen zijn.

Op 15 mei hebben we alle bezorgers die langer dan 5 jaar voor ons werken een cadeaubon opgestuurd met het verzoek om een paar vragen te beantwoorden. Inmiddels is het tijd om te laten zien wat onze bezorgers van het werk bij ons vinden…

Vandaag in de spotlight: Sabrina (wijk Coevorden)!

“Ik zag deze vragen op Facebook staan. Leuk om te invullen!” 

Hiermee was Sabrina dan ook de eerste onze vragen beantwoorde.

  1. 1. Waarom ben je ooit begonnen met bezorgen van kranten en folders?

Het leek me erg leuk en dat is het nog steeds. Lekker in de buitenlucht. Als het regent is het wat minder leuk. De mensen vinden het tof dat ik door weer en wind ga.

  1. 2. Wat vind je van het wekelijkse huis aan huis bezorgen?

Ik weet niet precies hoelang ik het doe, al wel een aantal jaartjes. Ik doe het in ieder geval nog steeds met plezier.

  1. 3. Heb je tips voor nieuwe bezorgers om het bezorgen makkelijker te maken?

Ik fietste een paar keer door de wijk om de wijk goed te leren kennen.

  1. 4. Heb je vouwtips voor nieuwe bezorgers?tijd en geld

Ik ga er altijd even voor zitten, met de muziek redelijk hard aan. Ik vouw het nu snel in omdat ik het al een aantal jaar doe. Het gaat steeds makkelijker en sneller!

  1. 5. Wat zou je veranderen in je wijk?

Ik heb één straat, daar woont een man of vrouw met een hond. Ik kwam vorige week met blauwe plekken thuis omdat die hond tegen me aan sprong. Soms komt die hond tegen het raam aangesprongen, dan lijkt wel of het raam er zo uitkomt met hond en al.

  1. 6. Wat vind je het leukste aan je wijk?

Veel gezellige mensen. Mensen staan soms op wacht om de krant aan te nemen. Er komt wel eens een jongetje wat lekkers brengen. Zo schattig.

  1. 7. Wat doe je naast het bezorgen van folders?

Ik werk bij attractiepark slagharen en bij Sandd.

  1. 8. Mis je nog een vraag?

Ik mis geen vragen. Vond het erg leuk om in te vullen!

En wij vonden het erg leuk om van je te horen Sabrina. Bedankt voor het invullen en het werk dat je voor ons in jouw wijk doet! Hopelijk doe je het nog jaren met veel plezier (zolang de hond niet door het raam vliegt).

Wil je jouw antwoorden als bezorger ook hier hebben staan?

Dan kun je de vragenlijst via deze link invullen. We hebben een aantal vragenlijsten ontvangen, maar van veel bezorgers nog niks gehoord. Wanneer je een bioscoopbon hebt ontvangen, maar nog geen vragenlijst ingevuld, kun je op dinsdag of woensdag aan het einde van de middag gebeld worden.

 

Tags: