Verschillende titels fuseren tot Courant

Terug naar overzicht

Verschillende titels fuseren tot Courant

Het weekblad van Emmen.nu en de Zuidoosthoeker verschijnen vanaf deze maand met een nieuwe naam: de Emmer Courant. 

De krant verschijnt zoals u gewend bent iedere week en zal via ons bij u in de bus vallen. Ontving u eerder al één van deze titels? Dan wordt dat nu dus de Emmer Courant.

Emmen.nu & ZuidOosthoeker naar 1 naam

Voor de inwoners van de gemeente Emmen en omgeving betekent dit dat nog steeds het vertrouwde weekblad wordt verspreid gevuld met actueel lokaal en regionaal nieuws, gemeentenieuws, cultuur- en evenementennieuws, evenals lezersaanbiedingen. Deze draagt nu alleen de naam Emmer Courant.

In de gemeente Emmen ploft de Emmer Courant twee keer in de week op de mat: op dinsdag en op donderdag. Op donderdag 3 januari 2019 verscheen de eerste Emmer Courant.

Asser Courant

NDC kiest dus voor een zelfde naamsvorm als de Asser Courant in Emmen en omstreken. Ook de Asser courant verschijnt elke dinsdag en donderdag via Frowein in de gemeente Assen en omgeving. De lezer krijgt kort en vlot geschreven lokaal en regionaal nieuws aangeboden. Daarnaast wordt in al deze kranten (waaronder ook de Coevorden Huis aan Huis) veel aandacht besteed aan thematische en populaire onderwerpen zoals cultuur en evenementen. De vormgeving is uitnodigend, eigentijds en kleurrijk wat een breed lezerspubliek aanspreekt.

Emmer Courant: fusie van titels Emmen.nu & ZuidOosthoeker.

Bezorgen van de Emmer Courant of Asser Courant?

De kranten worden op de gebruikelijke dagen bij jou als bezorger afgeleverd. Alles blijft dus in principe hetzelfde, alleen de titel is veranderd. Ontvang je in jouw wijk nog geen Emmer Courant of Asser Courant? Dan kan het zijn dat we op zoek zijn naar een bezorger in die wijk! Bekijk op deze pagina alle vrije wijken.