Vakantie(-baan)?!

Terug naar overzicht

Vakantie(-baan)?!

Binnenkort breekt de vakantieperiode weer aan, heerlijk! Vrije tijd, veel leuke dingen doen, reizen. Of misschien wat extra geld verdienen met een toffe vakantiebaan?

Een vervanger regelen

Voor ons is het helaas onmogelijk om voor iedere wijk een vervanger te zoeken, daarom gaan we ervanuit dat je dit als bezorger zelf voor je vakantie regelt.

 Als dit niet lukt, dan kunnen we niet garanderen dat je na je vakantie je bezorgwijk terug krijgt. Als we iemand anders bereid vinden is de kans groot dat dit voor langere tijd is, met diegene sluiten we dan namelijk een overeenkomst in jouw oude wijk. In uitzonderlijke gevallen kun je een beroep op ons doen voor het zoeken naar een oplossing.

Vervanger gevonden? Neem hem of haar aan de hand mee!

Het is de bedoeling dat je de vervanger goed beslagen te ijs laat gaan. Jij bent immers al ervaren in je wijk en kunt de route en jouw werk als de beste uitleggen.

TIP: Het slimst is om diegene even een keer met je mee te laten lopen.

vervanger vakantiebaan op weg helpen

Als je een vervanger hebt gevonden die jouw wijk overneemt moet je natuurlijk wel even je fietstas en stratenlijst doorgeven. Ook is het wel zo aardig om het geld dat we via jou uitbetalen ook even over te maken.

Dus:

– Neem je vervanger mee om de wijk te leren kennen
– Leen je fietstassen uit
– Overleg de stratenlijst
– Regel de vergoeding

Aanmelden voor een (vakantie-)baan

Ook jezelf aanmelden mag natuurlijk!

Frowein verzorgt al meer dan veertig jaar de huis-aan-huis verspreiding van reclamedrukwerk. Met circa 500 vaste bezorgers bedienen wij meer dan 100.000 adressen in de regio’s Assen, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. Wij kennen alle brievenbussen in deze regio’s, maar ook buiten dit grote verspreidingsgebied kennen we de weg om drukwerk huis aan huis op de mat te krijgen.

Ook in de vakantie moet dit natuurlijk door blijven gaan…

vakantiebaan 13 jarige

Vind jij het leuk om in je vakantie extra centen te verdienen, ben je twee keer per week beschikbaar op tijden die jou uitkomen en lijkt het je leuk om lekker buiten in het zonnetje aan het werk te gaan? Dan is het werken als vervangend bezorger echt iets voor jou!

Het werken als bezorger is flexibel, leuk en zelfstandig. Je mag bij ons werken vanaf 13 jaar, maar iedereen is van harte welkom. Tijdens jouw vakantiebaan ben jij de tijdelijke vervanger van één van onze bezorgers.

Nu regelen?

Je kan je vakantie nu invullen via bezolink.

aanmelden vakantiebaan bezorger

Bezolink kun je vinden via: https://www.frowein-groep.nl/ onder het kopje ‘bezorgers’

Wil je jezelf aanmelden als bezorger of vervanger? Doe dat dan via de knop ‘bezorger worden?’.