Verspreiding reclamedrukwerk? Bel Frowein!

Terug naar overzicht

Verspreiding reclamedrukwerk? Bel Frowein!

De scholen zijn weer begonnen en alle bedrijven weer in operatie, of u nu op zoek bent naar een betrouwbare partner in verspreiding van reclamedrukwerk of een baantje als bezorger: bij Frowein bent u aan het juiste adres.

Verspreiding reclamedrukwerk

Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw  verspreiden wij reclamedrukwerk. In al die jaren hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn in de verspreiding van (reclame-)drukwerk. Daarnaast kennen wij onze bezorggebieden als geen ander, wij kunnen overal binnen 40 minuten ter plaatse zijn. Zo brengen wij jaarlijks miljoenen exemplaren aan reclamedrukwerk bij onze vaste bezorgers. Dit zijn vrijwel altijd bekende gezichten in de buurt waar zij al tijden trouw verspreiden.

Reclamedrukwerk verspreiding

Bij reclamedrukwerk dat wij verspreiden kunt u onder meer denken aan:

  • Verspreiding kranten
  • Verspreiden folders
  • Verspreiding flyers
  • En de verspreiding van nog veel meer vormen van drukwerk.

Dat we niet één, maar twee keer per week leveren is een unicum in de regio. Dit biedt u de kans om uw reclameboodschap op het voor u meest gunstige moment te laten bezorgen.

Strenge controle op de aflevering van reclamedrukwerk

Als bedrijf hoeft u niet bang te zijn dat uw mooie nieuwe folder niet bij de mensen thuiskomt. Steekproefgewijs houden wij in de gaten dat het verspreiden van uw reclame ook daadwerkelijk eindigt in de brievenbus. Wij vinden het belangrijk dat onze bezorgers verspreiden volgens hoge kwaliteits- en zekerheidsnormen. Doordat wij regelmatig wijken en straten benaderen over of het is aangekomen kunt u er vertrouwen in hebben dat wij het reclamedrukwerk verspreiden zoals u bedoelt.

Tot slot maakt de oplage van het drukwerk niet uit: onze logistiek is voorbereid op de verspreiding van alle! Ook de vorm is geen enkel probleem.

Reclamedrukwerk verspreiden

Reclamedrukwerk verspreiden?

Wij kunnen u niet alleen ontzorgen op het gebied van verspreiding. Wij ondersteunen ook in de druk of zelfs het ontwerpen ervan. Hierdoor kunnen we u een all-in pakket bieden waardoor het verspreiden van reclamedrukwerk een stuk minder aanspreekpunten vergt. Maak het uzelf gemakkelijk en stuur een ontwerp naar ons, dan zorgen wij dat deze bij de klant thuisbezorgd wordt.

Help jij ons mee?

Ben je weer terug van vakantie en heb je nu alweer zin in de zomervakantie? Meld je dan snel aan als bezorger en begin met sparen voor volgend jaar! Regelmatig zijn wij op zoek naar bezorgers in verschillende straten en wijken, wanneer je je aanmeldt  is de kans dan ook groot dat je snel aan de slag kunt in je eigen, of nabijgelegen, buurt. Het aanmelden is uiteraard vrijblijvend, je verplicht je nog tot niks.

Onze bezorgers zijn erg belangrijk in de verspreiding van reclamedrukwerk. Daarom hebben wij ook regelmatig attenties en acties om je te bedanken voor je goede werk! Werken bij Frowein is niet alleen leuk voor het geld, maar ook erg dankbaar werk.